Cenimy prywatność użytkowników

Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.

Dział Badań Mikrobiologicznych

Mączki

 

Laboratorium Usługowo-Badawcze „BIOCHEMIK” Sp. z o.o. przeprowadza badania mikrobiologiczne mączek według aktualnego zakresu akredytacji.

  • Obecność Salmonella spp.
  • Obecność Clostridium perfringens;
  • Liczba enterobacteriaceae;

 

Ponadto Laboratorium Usługowo-Badawcze „BIOCHEMIK” Sp. z o.o. wykonuje analizy mączek metodami alternatywnymi tj.:

  • Metoda Real-Time PCR:
  • Obecność specyficznego DNA dla Salmonella spp.;
  • Obecność specyficznego DNA dla wieprzowiny;
  • Obecność specyficznego DNA dla wołowiny;
  • Obecność specyficznego DNA dla przeżuwaczy;
  • Obecność specyficznego DNA dla GMO: promotor 35S oraz terminator NOS;
  • Zawartość specyficznego DNA dla promotora 35S w soi oraz kukurydzy.

Napisz do nas i odkryj, jak wspólnie osiągniemy sukces!

Zapytaj o ofertę